Deze website maakt gebruikt van cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Bekijk hier onze Cookieverklaring.

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Bestellen & levering
Kan ik mijn bestelling volgen?

Na het plaatsen van uw bestelling kunt u de actuele status van uw bestelling bekijken in uw account. Staat uw status op verzonden? Dan krijgt u van ons een Track & Trace code toegestuurd. U kant dan de status van de verzending volgen.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Als u een voorradig product besteld dan zullen wij deze zo spoedig mogelijk bij u leveren. Is een product niet voorradig dan vermelden wij een indicatieve levertijd.

Wat zijn de levertijden?

Producten die voorradig zijn kunnen wij, indien u vóór 17.30 uur bestelt, dezelfde dag nog verzenden. Producten die niet voorradig zijn hebben verschillende levertijden. De levertijd staat dan vermeld op de productpagina van het desbetreffende product.

Wat gebeurt er als ik producten bestel met verschillende levertijden?

Wij berekenen verzendkosten per levering. Dit betekent dat wij uw bestelling pas versturen als alles voorradig is. Wilt u graag dat de bestelling gesplitst wordt? Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers.

Niet alle producten van mijn bestelling zijn geleverd.

Indien u niet heeft gekozen voor de optie om uw bestelling te splitsen, verzoeken wij u om contact op te nemen met een van onze medewerkers.

De bestelling moet geannuleerd worden.

Indien u een bestelling heeft geplaatst die geannuleerd moet worden, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een van onze medewerkers. Let op! Is een product speciaal voor u besteld of vervaardigd, dan kunt u deze niet meer annuleren. Als u de bestelling niet meer kunt annuleren, dan kunt u de producten retourneren. Kijk hier voor onze retourvoorwaarden.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Indien de producten voorradig zijn, kunt u deze ook afhalen bij ons magazijn in Hasselt. Wij adviseren u om de status van uw bestelling in de gaten te houden tot wij aangeven dat uw bestelling gepakt is.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

Dit is afhankelijk van de producten die u besteld. Wij proberen zo transparant en duidelijk mogelijk te zijn over de verzendkosten. Om deze reden verwerken wij geen verzendkosten in de prijzen van onze producten. U betaald echter altijd verzendkosten, bij elke bestelling.